30 APRIL

Som jag lovade så skulle jag beskriva lite om nya programmet"en sjuhelvetes massa cirkus" dock är det taget från hemsidan hehe ! Men here we go people .. 

Bönder, baroner, grevar, hobbypredikanter samt närmast sörjande som kan relatera till parollen: ”Barn bör kuvöslagras tills de förstår ironi och ska där efter kontrolleras med fjärrkontroll tills pubertet uppnås”, är välkomna att lyssna!

Ett nytt oljud i etern är här! Med fokus på t.ex. navelludd och daggmask drar Markus, John och Bertil igång En sjuhelvetes massa cirkus. Med gäster som styr upp det hela, och därmed bidrar till uteblivna anmälningar, så ska trion med stor förmodan roa lyssnarna.

Dejta Markus Rosenberg

Häng med när vi försöker hitta Markus framtida fru… I En sjuhelvetes massa cirkus blir du uppdaterad hur det går. Eller så kan du följa det hela på emmilio.blogg.se

 Här kommer lite fakta om Markus

Han är 33 år ung och kommer i från Valdemarsvik.
Han bor i en röd villa med vita knutar på landet.
Husdjur: Två katter som han egentligen inte vill ha men som djurvän så har han svårt göra sig av med dom små liven som har brukar säga.
Hobby: motionerar gärna flera gånger om dagen, dricker gärna kaffe med vänner och pratar om världsliga problem,
Äter gärna middag på mysiga restauranger.
Jobb: jobbar som driftchef på RadioWix,
Han värdesätter sitt jobb väldigt högt och han älskar att utveckla radion med sina medarbetare.
Kunskaper: är en jävel på att spela gitarr och sjunga, väldigt social, ödmjuk och humoristisk.

Vad söker Markus i en tjej: Han söker en vanlig normal tjej som står stadigt på jorden med båda fötterna och som är redo för ett långt och kärleksfull förhållande. Ärlighet och ödmjukhet är något han värdesätter mycket.

Han nås på telefonnummer 0705120594
eller markus@radiowix.se

Haha! Så himla kul alltså ..LÄTT att jag ska lyssna på det här i morgon . Mer sånt här åt folket ! Humor,humor är något vi alla behöver och vissa lite mer en andra I think =) Så missa inte premiären i morgon klockan 07.00 ! ! ! En stor ända smet...

 
EN SJUHELVETES MASSA CIRKUS, ONAIR | | Kommentera
Upp