3 JULI

Hej på er ! Nu var det några dagar sedan . Men nu har det lugnat ner sig och det mesta är avcheckat på listan för den här veckan så tänkte ta lite lugn och ro för bloggen =) Den här veckan har som sagt varit fartfylld men väldigt rolig! Vi har ju gått in i Juli månad(redan?!) så vädret har verkligen vänt ! ! Herregud så varmt det är,nästan så man vill dra på sig dator och teknik utrustingen på ryggen och gå ut ..det är ju inte helt omöjligt om man tänker efter . 
Vissa av oss går på semester nu efter helgen så det ska ju bli skönt såklart men jag tror det kommer börja klia i fingrarna efter några dagar haha . Så nästa vecka blir det lite ändringar för dom som är på plats,ta lite klippningar & bilder med mera . Jag tror,om jag känner mig själv rätt så kommer det komma upp något inlägg då och då :) Blir en stor rullande ökenboll här inne fööör länge annars..
 
Vad är det för speciellt den här helgen i lilla Valdemarsvik då? Det är ju den årilga karnebåtsfestivalen kära vänner! Ska ni mingla runt något? Eller för vissa åka hitåt och bara mysa på någon fin uteservering? Tror det kommer bli smockat som varje år här nere . Himla skoj ..! ett + är ju vädret . Helt underbart när alla kommer in med sina båtar och vackra centrum kommer fram . Ska fånga ögonblicket och ta mängder med bilder! Vi hörs om en stund igen,glöm inte vattenflaskan! 
 
Går du av din semester nu eller går på? 
 

 
 
Allmänt | |
Upp