20 JULI

HEY ! Här inne händer det inte så speciellt mycket ser jag .. det måste vi ändra på! Jag har nämligen haft semester vecka 28 & 29 men nu så är jag tillbaka utvilad och glad =) hur den har varit? Jo tack,den har varit väldigt lugn och skön . Dock inte en enda dag i stort sätt som varit riktigt fin..men det kommer väl nu när man jobbar igen haha . Så nu har alla andra gått på semester så vi är tre stackare kvar på jobbet dom kommande veckorna,skämt åt sido det kommer gå jätte bra ofc ♣ 
 
Idag har det varit klippning och hemsidan på schemat . Som det är i stort sätt varje dag . Det har hänt en del annat under tiden här som inte visats så mycket,så som intervju med Petter på vis festivalen ! ! Grymt . Så det ska jag fixa fram . Har ni hört den? Samt att det händer en hel del framöver . :) Det har och är väldigt mycket som händer men det är väldigt kul att det finns så mycket att göra..! Snart är redan arbetsdagen över,snart julafton . (bara för att) 
 
Har ni hängt något på allsångsmånadagarna här? Det var väldigt poppis med flera hunda människor . Himla kul att det sker och att det uppskattas . Så missa inte det ikväll! 
Allmänt | |
Upp