30 JUNI

Lite lösa bilder från jobbet just nu . Det är riktigt varmt här inne kan jag säga ! Lunchrond har precis gått av och reprisen är straxt uppe . =) Det har skett lite förändringar i radion senaste dygnet men det är helt ok! Som jag sagt tidigare så är det mycket nu med allting så ni får ha lite tålamod här inne hoho..men att förklara läget har ju ingen dött av,försöker ladda upp ett litet videoklipp men det går riktigt segt alltså . En liten reklamsnutt ....dundunduuun ..! Håll er uppdaterade och glöm inte följa oss på instagram @radiowix 
Allmänt | | Kommentera

29 JUNI

Nu kör vi på en ny vecka med nya tag ! eller vad säger ni? Den här veckan är rätt lik den andra,mycket att göra hela tiden så de kommer inte bli så himla mycket bloggande varje dag men det förstår ni nog . Ett inlägg då & då sen är det ju alltid roligare att läsa något när det finns massor bilder och intressanta saker =) men det är härligt att det finns så pass mycket nu . Man lär sig mer och mer . Vi håller också på att göra olika reklamförslag till dream collection i Västervik,alltså en sexbutik haha ! så himla kul alltså . Spännande att se resutlatet ♣ ha en bra start på eran vecka!
 
 
Allmänt | | Kommentera

26 JUNI

Här kommer några bilder från dag 1 på Nisse Cupen ! Mårten var ju som sagt ute där hela dagen så om ni kollar på hemsidan snart så kommer materialet ut under program"Nisse cupen 2015" =) tycker dom borde ha lite mer tur med vädret ungdomarna! Det är verkligen mycket fart i byn den här helgen . haha! Men det är roligt att det händer lite ju . 
 
Annars då? Idag är det fredag(redan?!) så här håller vi på att förbereda inför helgen . Mycket klippning den här veckan fram & tillbaka,reklamer har kommit in så det har varit att göra . Vilket självklart är riktigt riktigt kul . Det känns skönt att ta lite ledigt när man vet att man jobbat och gjort bra ifrån sig i veckan :) eller hur? Vi är ju ett grymt gäng så . yey!
Allmänt | | Kommentera
Upp