25 FEBRUARI

Idag hade vi Stefan Hellman på besök hos "Gäst hos Hasse" ..! Han som äger mat öppet i Ringarum . Där det har varit ovanligt mycket inbrott för länge sedan. Det sändes mellan 10&11,lyssnde ni? Om ni inte gjorde det så är det ju varje Onsdag samma tider men nya intressanta gäster =) Repriserna går på söndagar 14.00! 
 På radiowix.com har ni våran webbradio och även alla tider för program varje vecka . Välkomna!
Allmänt, GÄST HOS HASSE | | Kommentera

24 FEBRUAI

Idag är det fulltsatt i livestudion..! Lasse är saknad vid bordet idag,han har nämligen flygit till ett varmare paradis. Thailand..vad tycker ni att ha morgonrond nästa veckan live från stranden?! haha! Det skulle vara något =) Iallafall,idag gästas dom av Ulf Hjulström & Örjan Carlsson (S). Det diskuteras om strandskyddet i kommunen . Hett ämne! Det är ju det,alla har rätt till sina egna åsikter. Såklart finns det alltid folk som reagerar positivt och negativt. Men förstå mig rätt,det är ju det som är roligt! Vissa ämnen är känsligare en andra. eller hur? 
 
Sätt på radion nu och lyssna ni med! Jag är dock inte så påläst om ämnet. Men har ni något att säga? gör det gärna här i kommentarsfältet . 
LUNCHROND, ONAIR | | Kommentera

23 FEBRUARI

Idag är det inga program,klippningar eller något speciellt intressant som händer på radion..haha! Det pågår lite skyltnings förslag och planering av ider. Så! Ni kan få en bild på våran lunch idag =) ser gott ut va? Det var det med! Nu finns det mer energi för resten av arbetsdagen . Skönt att veckan är igång igen iallafall! 
Allmänt | | Kommentera
Upp